• Google+

Огляд агрегатора Tehnomax

3 декабря 2023 г. — Банки Украины

Агрегатор інтернет-магазинів Tehnomax пропонує покупцям унікальне рішення: вони можуть не просто купити необхідну їм річ, але порівняти пропозиції різних торгових точок, вибравши найвигідніше та прозоріше.

Tehnomax: як працює ресурс

Він - агрегатор, а не безпосередньо інтернет-магазином, але дозволяє скласти повне враження про запропонований товар на підставі фотографій та характеристик від торгових точок, що його пропонують. На сайті-агрегаторі відразу ж показано ціни, що ще більше полегшує покупцю вибір. Можна отримати додаткову інформацію про продавця, вивчивши його каталог та рейтинг. Це допомагає зрозуміти, чи варто мати з ним справу, чи краще продовжити пошуки далі.

Tehnomax

На сайті збираються чесні відгуки покупців, які вже мали справу з тим чи іншим інтернет-магазином та готові поділитися своїми враженнями від цієї співпраці.
Пошук та фільтри організовані таким чином, що з пошуком потрібного товару не виникає жодних проблем. Все просто і дуже швидко: споживачеві потрібно лише задати параметри, система зробить за нього все інше.

Переваги Tehnomax: чому варто користуватися агрегатором

Причин, через які покупці обирають цей ресурс, багато, причому всі вони дуже вагомі:

Крім того, на сайті завжди можна проголосувати за бренд чи інтернет-магазин.

Маркетплейс дозволяє оцінити рівень обслуговування в магазині - це також дуже важливо, оскільки некомпетентність чи грубість консультанта можуть повністю зіпсувати враження навіть від найбажанішої покупки.

Для того, щоб цього не сталося, якраз і використовується функціонал народної думки, який на Tehnomax доведений, без перебільшення, до досконалості. Покупці самі формують чесний рейтинг, тому важливо після здійснення покупки залишити свою оцінку і поділитися враженнями.

Як здійснити покупку через Tehnomax

Агрегатор справді дбає про своїх клієнтів, тому процедура максимально спрощена. Достатньо зайти на сайт, відібрати товари, вивчити всю інформацію про них – і про компанію, яка пропонує товар, також. Якщо ухвалено рішення про покупку, вона здійснюється вже після переходу до інтернет-магазину. Крім того, товар можна додати до вибраного, щоб подумати або почекати розпродаж, щоб придбати його за вигіднішою ціною.

Завдяки унікальному маркетплейсу з вибором та придбанням відповідного товару не виникає жодних проблем. А придбати він дозволяє практично все, від дрібної та великої побутової техніки до будівельних матеріалів.

Хороша покупка, за яку не довелося переплачувати - те, що отримує покупець, який вибрав агрегатор. З ним усі покупки будуть простими та максимально швидкими, при цьому клієнт однозначно залишиться задоволеним вибором.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет