• Google+

Онлайн кредит на банківську картку від Moneyveo

28 марта 2018 г. — Банки Украины

Онлайн-кредитування затребувана послуга серед українців, яка передбачає оформлення заяви на позику через мережу інтернет з отриманням грошей на кредитну картку. Перевагою такого способу отримання коштів є швидкість, мобільність та зручність, якості, яких немає у готівкових кредитів. Лідером у цій сфері вже не перший рік є макрофінансова компанія MONEYVEO, яка надає позику по всій Україні.

Коли потрібен онлайн кредит від MONEYVEO

Потреба в грошах може виникнути раптово у кожної людини, інше питання: де терміново взяти гроші, коли вони так потрібні? Брати кредит в банку занадто довго, так як для складання договору потрібна значна кількість документів, зібрати які швидко просто неможливо. Так, для отримання позики у банку, клієнту потрібно надати:

Такі жорсткі вимоги актуальні для довгострокових кредитів, тоді як для отримання невеликої позики їх виконання не доцільне.

Оформлення онлайн кредиту в інтернеті дозволяє зробити отримувати гроші декількома кліками миші, не виходячи з дому. Компанія MONEYVEO працює в сегменті ринку PDL (payday loan), що значно спрощує процес видачі позик. Зокрема це пояснюється тим, що онлайн позики оформляються на банківську карту позичальника. Таким чином його особисті дані, як громадянина України, вже перевірені і компанії залишається тільки внести їх у власну базу і отримати підтвердження.

Враховуючи спрощену процедуру отримання та мінімальну кількість необхідних документів, обслуговування у MONEYVEO дозволяє українцям:

Саме такі умови роблять онлайн-кредитування доступним в будь-якому місті України: Києві, Харкові, Днепрі, Одесі та інших.

Чому онлайн кредит вигідніше, ніж банківська позика

Щоб зрозуміти відмінності банківських і мікрофінансових організацій, потрібно зрозуміти принцип їх роботи. Головне призначення перших - це зберігання і внутрішній обіг грошових коштів. Видача кредитів різного типу є лише частиною діяльності, яка забезпечується грошима вкладників, які містилися на депозитних рахунках. Залежно від кількості вкладених коштів, банк планує кредитну програму і встановлює відсоток, який покриває ставку по депозитах і інші витрати.

Щоб забезпечити безпеку коштів, банк закладає в відсоткову ставку основні ризики, які можуть стати причиною неповернення кредиту або зниження його вартості. Найчастіше позичальники не виплачують позику з наступних причин:

Саме ці потенційні ризики стають причиною збільшення відсотків по банківському кредиту.

Мікрофінансова організація MONEYVEO не поширює свою діяльність на інші сфери фінансових послуг, крім миттєвого онлайн-кредитування, що дозволяє видавати кредити на прозорих умовах, без нарахування додаткових комісій та прихованих платежів.

Причини отримання позики, джерела доходу і інша особиста інформація непотрібна, так як миттєвий кредит передбачає відносно невелику суму і короткий термін погашення. Багато громадян зараз офіційно не працюють з причин, які від них не залежать, але незважаючи на це мають стабільне джерело доходу. Відсутність офіційного оформлення стає найбільш частою причиною відмови у видачі банківського кредиту, що не проблема для мікрофінансової компанії.

Умови отримання та погашення позики

Компанія MONEYVEO входить в топ 5 мікрофінансових організацій України, що говорить про якість її роботи і високий попит послуг серед українців. Для отримання короткострокової онлайн позики необхідно пройти реєстрацію на сайті, яка займе не більше 10 хвилин. Після оформлення анкети і схвалення позики, гроші перераховуються на кредитну картку позичальника. Такий спосіб отримання коштів зручний тим, що не вимагає відвідування відділення і дозволяє отримувати гроші не виходячи з дому. Максимальна сума виплати становить 3500 гривень, а стандартний термін її погашення дорівнює 30 дням з можливістю пролонгації на необмежений термін за умови виплати відсоткової ставки.

Компанія не обмежує коло своїх потенційних клієнтів, а заяви на отримання швидкого кредиту схвалюються в 90% випадків, що робить кредитування доступним для:

Щоб зробити обслуговування миттєвої позики швидким і зручним, MONEYVEO надає клієнт можливість сплачувати її через:

Перший варіант підійде для оплати за допомогою банківської карти. Перевагою цього способу є відсутність географічної прив'язки до місця, а виплачуючи позику можливо перебуваючи в будь-якому місті України. Погашення позики через термінал підійде для готівкової оплати, а для тих, хто звик до класичного розрахунку підійде внесення грошей через відділення банку.

На відміну від банків, компанія не пред'являє високих вимог до документального забезпечення миттєвого онлайн кредиту, що заощаджує час і дозволяє отримати гроші в день звернення. Крім лояльного ставлення і мінімальних вимог, клієнт MONEYVEO отримує:

Компанія MONEYVEO є однією з найавторитетніших мікрофінансових організацій України, надійність і якість послуг якої підтверджено тисячами позитивних відгуків клієнтів. Якщо терміново потрібна невелика сума грошей, немає сенсу витрачати час на отримання кредиту в банку, вигідніше і швидше звернутися в MONEYVEO.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет