• Google+

УКРГАЗБАНК розпочинає виплати коштів вкладникам АТ «ДЕЛЬТА БАНК»

11 июня 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

З 11 червня 2015 року АБ «УКРГАЗБАНК» розпочинає виплати коштів вкладникам, які при укладанні договору з АТ «ДЕЛЬТА БАНК» вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Вінницька, Донецька, Івано-Франківська, Луганська, Рівненська, Сумська, Хмельницька та Черкаська обл.

Виплата коштів вкладникам здійснюється за договорами, строк дії яких закінчився 3 березня 2015 року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати здійснюються у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

З метою уникнення черг у відділеннях УКРГАЗБАНКУ, Вам необхідно звернутися до контакт-центру АБ «УКРГАЗБАНК» для реєстрації та перевірки інформації за телефоном: 0 800 309 000 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні), 044-494-46-50, або з мобільного – 358 (згідно з тарифами Вашого оператора). Реєстрація вкладників розпочинається 11 червня 2015 року з 9:00 і здійснюється цілодобово. Для спрощення процесу пошуку клієнта в реєстрі вкладників, бажано назвати свій індивідуальний номер платника податку (ІПН).

Подати заявку для реєстрації можна також на сторінці «Фінансовий радник», вказавши контактний номер телефону для подальшого зв’язку з Вами представника УКРГАЗБАНКУ.

Працівники контакт-центру призначать дату та адресу відділення АБ «УКРГАЗБАНК», в якому Ви зможете отримати вклад.

У визначений день Вам необхідно звернутися до призначеного відділення АБ «УКРГАЗБАНК». При собі необхідно мати паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру платника податків, а також, бажано, копію договору на розміщення вкладу в АТ «ДЕЛЬТА БАНК».

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 03 березня 2015 року буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду —  www.fg.gov.ua, на сайті АТ «ДЕЛЬТА БАНК» — www.deltabank.com.ua та у відділеннях даного банку.

Відшкодування вкладів буде здійснюватися у період по 2 вересня 2015 року.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет