• Google+

УКРГАЗБАНК увійшов до ТОП-10 рейтингів надійності та стійкості банків України

1 июня 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

УКРГАЗБАНК увійшов до першої десятки рейтингу надійності серед великих і найбільших українських банків. Рейтинг щотижневого видання «Деньги» складено на підставі фінансової діяльності банків у І кварталі 2015 року.

При розрахунку рейтингу враховувався обсяг активів фінансової установи, співвідношення депозитного портфеля фізосіб до власного капіталу, приріст/скорочення регулятивного капіталу за І квартал, норматив адекватності регулятивного капіталу, а також фінансовий результат банку.

Банк також увійшов до ТОП-10 рейтингу стійкості банків за підсумками І кварталу поточного року, складеного Інтернет-порталом Мінфін. При складанні середньої експертної оцінки враховувалися думки рейтингового агентства «Експерт-Рейтинг», «Українського кредитно-рейтингового агентства» та «Національного рейтингового агентства «Рюрик», а також інвестиційної компанії Dragon Capital. До рейтингу увійшли банки перших трьох груп за класифікацією НБУ, а також невеликі банки з портфелями роздрібних депозитів від 1 млрд гривень.

Нагадаємо, нещодавно УКРГАЗБАНК увійшов до ТОП-10 провідних українських банків за результатами четвертого щорічного дослідження «50 провідних банків України», проведеного «Фінансовим клубом». У цьому ж рейтингу УКРГАЗБАНК став одним із лідерів цілого ряду номінацій. Зокрема, Банк увійшов до ТОП-5 українських банків в номінації «Автокредит».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет