• Google+

УКРГАЗБАНК увійшов до ТОП-15 банків з найвищою надійністю депозитів

31 марта 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

УКРГАЗБАНК увійшов до ТОП-15 банків з найвищою оцінкою надійності депозитів за результатами рейтингу, складеного рейтинговим агентством «Стандарт-Рейтинг».

Рейтинг визначався на основі публічної інформації про роботу банку і фінансової звітності за 2014 рік. У рейтингу взяли участь 76 банків, з них 19 отримали найвищу оцінку.

Агентство відзначає, що в переліку банків з надійними депозитами як і раніше домінують державні банки, банки з іноземним капіталом та низка банків з українським капіталом, які за останні 6 місяців отримали підтримку від акціонерів або публічну підтримку від НБУ у формі стабілізаційних кредитів.

Нагадаємо, що 18 березня 2015 року Кабінет Міністрів України прийняв рішення про докапіталізацію УКРГАЗБАНКУ в розмірі 3,2 млрд грн, що стане додатковою гарантією стабільності фінустанови. Раніше УКРГАЗБАНК був внесений до переліку об'єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави.

УКРГАЗБАНК також увійшов до двадцятки рейтингу життєздатності банків-2015 за версією інтернет-видання Forbes. У рейтингу взяли участь 32 найбільших банки з першої і другої груп за класифікацією НБУ.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет