• Google+

УКРГАЗБАНК видає понад 1 млн грн кредитів «Тепла оселя» щодня

11 августа 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

УКРГАЗБАНК спостерігає стрімке зростання попиту українців на реалізацію заходів з енергозбереження. Зокрема, Банк уже видає понад 1 млн грн щодня за кредитною програмою енергоефективності «Тепла оселя» із компенсацією від держави до 30% суми кредитних коштів, залучених на придбання енергоефективного обладнання та матеріалів.

Так, станом на 10 серпня 2015 року УКРГАЗБАНК вже видав 1 287 українцям  кредитів за програмою «Тепла оселя» на суму 23 312 468,44 грн. Майже 90% таких кредитів Банком надано на придбання енергоефективного обладнання та матеріалів. У середньому сума кредиту за програмою «Тепла оселя» складає понад 18 тис. грн.

«Приємно, що все більше українців розуміють, що саме зараз, до початку опалювального сезону, час потурбуватися про тепло своєї оселі та економію сімейного бюджету. За достатньо короткий час дії нашої програми, нам вже вдається задовольнити потреби клієнтів у кредитних коштах на понад 1 млн гривень на день, і це далеко не межа наших можливостей. Більше того, у планах УКРГАЗБАНКУ ще багато цікавих та корисних проектів з енергозбереження. А для зручності клієнтів, які хочуть скористатися кредитною програмою «Тепла оселя», але не мають часу завітати до наших відділень, УКРГАЗБАНК розробив та впровадив на базі корпоративного сайту окрему інтернет-сторінку із можливістю замовлення консультації спеціаліста банку он-лайн, що, безумовно, суттєво зекономить час клієнта та прискорить процес отримання кредиту», - зазначив заступник Голови Правління УКРГАЗБАНКУ Олексій Александров.

«Інформація, яку ми щотижня обробляємо, свідчить про позитивну динаміку отримання «теплих» кредитів. Агентство докладає максимум зусиль стосовно підтримання програми енергоефективності для населення. Впевнений, що попит на такий соціальний продукт буде лише зростати», - прокоментував Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.

Кредитна програма УКРГАЗБАНКУ «Тепла оселя»діє по всій території України. «Енергоефективний» кредит з компенсацією від держави можна отримати в будь-якому відділенні банку, а віднедавна також в гіпермаркетах «Епіцентр» та «Нова Лінія» в Києві та Київській області за адресами:

Епіцентр

м Бровари, вул. Київська, 253

Епіцентр

м.Київ, просп. Григоренка, 40

Епіцентр

м.Київ, вул. Берковецька, 6-В

Епіцентр

м.Київ, Братиславская, 11

Епіцентр

м.Київ, вул. Віскозна, 4

Епіцентр

м.Київ, вул. Кільцева дорога, 1-Б

Епіцентр

м.Київ, вул. Полярна, 20-Д

Епіцентр

м.Київ, вул. Кришталева, 6

Нова лінія

м.Київ, вул. Бальзака, 65/1

Нова лінія

Київська область, смт. Чабани, Одеське шосе, 8

Нова лінія

Київська область, м. Бориспіль, вул.Горбатюка,2

Нова лінія

Київська область, м. Буча, вул. Нове шосе, 48

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет