• Google+

УКРГАЗБАНК вже виплатив майже 700 млн грн вкладникам АТ «ДЕЛЬТА БАНК» та 62,5 млн грн вкладникам ПАТ «БАНК «КИЇВСЬКА РУСЬ»

2 июля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

Станом на 1 липня 2015 року УКРГАЗБАНК виплатив кошти 34 736 вкладникам АТ «ДЕЛЬТА БАНК» на загальну суму 698 429 210,50 грн та 4 144 вкладникам ПАТ «БАНК «КИЇВСЬКА РУСЬ» на загальну суму 62 582 178,77 грн.

УКРГАЗБАНК у повному обсязі здійснює виплати вкладникам неплатоспроможних банків та гарантує якісне обслуговування кожного клієнта. З метою розширення можливостей обслуговування клієнтів, УКРГАЗБАНК щодня залучає до обслуговування максимальну кількість операторів контакт-центру, які цілодобово здійснюють реєстрацію вкладників, а також співробітників інших структурних підрозділів Банку.

Для більш комфортного обслуговування клієнти самостійно обирають зручну дату та відділення для отримання своїх коштів. Для обслуговування більшої кількості клієнтів УКРГАЗБАНК подовжив операційний день та забезпечив роботу в суботу у відділеннях, де спостерігається найбільше навантаження. Ми цінуємо кожного клієнта, з розумінням та повагою ставимось до його потреб та робимо все можливе для якнайшвидшого повернення гарантованих сум вкладів.

«Ми хочемо щоб клієнти, яким ми здійснюємо виплати, зрозуміли, що ми аж ніяк не намагаємося ускладнити їхнє життя чи обмежити доступ до своїх грошей. Для будь-якого банку такий одномоментний наплив клієнтів - серйозна перевірка. Каси банків зазвичай закриваються в період з 15:00 до 16:00, а потім проходять необхідні внутрішньобанківські процедури закриття дня, формування звітності - невидима сторона життя для клієнта. Ми продовжили завершення операційного дня з 16:00 до 19:00. Тобто якщо раніше касири йшли додому в шість-сім годин вечора, то уявіть, коли вони закінчують роботу зараз. Збільшилося навантаження і на співробітників контакт-центру. Вони цілодобово працюють в посиленому режимі. Якщо раніше вночі у нас працювала невелика кількість операторів, то тепер кількість операторів вдень і вночі, а також у робочі та вихідні дні однакова. Завдання одне - підтримати клієнтів, які зазнали втрат і розчарувалися в банках», - зазначив радник Голови Правління УКРГАЗБАНКУ Олексій Александров.

Нагадуємо, з метою уникнення черг у відділеннях УКРГАЗБАНКУ клієнтам необхідно звернутися до контакт-центру АБ «УКРГАЗБАНК» для реєстрації та перевірки інформації за телефоном: 0 800 309 000 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовно), 044-494-46-50 або з мобільного - 358. Для спрощення процесу пошуку клієнта в реєстрі вкладників, бажано назвати свій індивідуальний номер платника податку (ІПН).

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет