• Google+

Як електрична тепла підлога допомагає зменшити витрати тепла

18 февраля 2024 г. — Банки Украины

На етапі будівництва, капітального або навіть косметичного ремонту необхідно подумати, як зробити будинок або квартиру по максимуму енергоефективними. Серйозна втрата тепла робить перебування у приміщенні неприємним – через низькі показники на термометрі необхідно буде додатково включати опалювальні пристрої.

Сучасні нагрівальні системи, у тому числі електрична тепла підлога, поєднують в собі відразу дві функції: рівномірне прогрівання повітря у кімнатах і заощадження енергії. Тепла підлога в Києві представлена у широкому асортименті. З її допомогою можна прогріти будь-яке приміщення і  помітно зменшити втрату тепла. Як саме? Давайте детальніше розберемо.

Навіщо потрібно зменшувати витрати тепла

Серйозні тепловтрати у будинку – це додаткові витрати. Саме явище полягає у тому, що тепле повітря, яке накопичується у будинку, виходить назовні. Рівень тепловтрат буде залежати від регіону, де ви проживаєте, а також якості самої забудови.

Найчастіше прогріте повітря виходить через неправильно облаштований дах, тонкі стіни або негерметичні вікна. Знаючи, наскільки захищеним від втрати тепла є ваш будинок і які зони є в ньому найбільш вразливими, ви зможете створити ретельний план, як відновити комфортну температуру повітря у кімнаті.

Наскільки енергоефективною є електрична тепла підлога

Усе частіше сьогодні вже навіть під час чорнового ремонту власники будинків або квартир задумуються над тим, аби встановити електричну теплу підлогу. Вона може слугувати як основним, так і додатковим джерелом опалення приміщень. Такі системи абсолютно безпечні, можуть встановлюватися не лише у вітальні чи спальні, але й у:

Як вдається за допомогою електричної теплої підлоги помітно зменшити витрати тепла? Усе максимально просто – сучасні нагрівальні елементи відрізняються високим класом енергоефективності. Вони потребують меншої кількості енергії, і при цьому здатні рівномірно пригрівати підлогове покриття, забезпечуючи максимально комфортний мікроклімат у приміщенні.

Це особливо відмітили люди, які використовують вдома індивідуальне опалення. Якщо замість  того, аби вмикати батареї, відрегулювати термостат та включити електричну теплу підлогу, вдасться отримати рівно таку ж температуру повітря, але на виході помітно заощадити на витратах за електроенергію. Нагрівальні кабелі або мати, на відміну від радіаторів, не створюють задухи. І вам не захочеться провітрити кімнату, і тим самим зменшити тепло у будинку.

Окрім того, нагрівальні кабелі або мати, на відміну від батарей, прогрівають повітря рівномірніше. Тобто абсолютно на усій площі кімнати, а не тільки в одній її частині. Тепле повітря піднімається знизу вгору, прогріваючи всі інші предмети у будинку і зменшуючи втрату тепла.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет