• Google+

Як отримати кредит в UniCredit Bank на купівлю авто

10 июня 2015 г. — ПАО «Укрсоцбанк»

Маєте мрію про власне авто, але у зв’язку з досить високою його вартістю не знаєте як перетворити її в життя? З кредитом від UniCredit Bank ви зможете вирішити це питання. Банк надає кредити на купівлю іноземних авто у тому числі й української збірки.

Серед численних конкурентів саме UniCredit Bank відрізняється безліччю переваг. Насамперед слід згадати про надзвичайно просту схему кредитування, котра була максимально продумана до найдрібніших деталей для того щоб вам було зручно користуватися кредитом. Завдяки оперативній обробці усіх запитів клієнтів та високо якісній допомозі консультантів ви зможете отримати всю необхідну вам інформацію стосовно кредитування. Спеціалісти компанії постійно працюють над удосконалення сервісу для того щоб клієнти банку могли отримувати кредити швидко та зручно. Завдяки ж вигідним умовам до яких до речі належать й програми лояльності, депозити та в рамках спеціальних пропозицій банку ви зможете значно економити свої власні кошти. Також слід акцентувати вашу увагу на дуже зручній системі погашення займів, оскільки воно відбувається в автоматичному режимі через відрахування з зарплати клієнта. Окрім того страхування авто також передбачається в програмах лояльності банку. Підставою для оформлення страхування авто є підписання сторонами договору про добровільне страхування фінансових ризиків в разу викрадення чи пошкодження автомобіля купленого у кредит за програмою GAP.

Слід зазначити й те, що при отриманні кредита на купівлю авто заставою цього кредита виступає саме авто. Щодо графіка погашення заборгованості, так вона є стандартною, також можливі варіанти ануїтетного погашення тобто рівними частинами.

Більш детально з умовами отримання кредиту ви можете ознайомитися на сайті UniCredit Bank.
Також для отримання коштів від банку вам слід виконати додаткові умови кредитування. Серед них, зокрема не останнє місце займає обов’язкова прописка чи постійне проживання бажаючого взяти кредит у тому самому регіоні, де було укладено договір. Ще одним дуже важливим фактором виступає обмеження по віку, де зазначається, що позитивна згода може надаватися громадянам віком 21-65 років але в разі необхідності можливі виключення в індивідуальному порядку. Окрім того, працівники банку досліджують рівень платоспроможності позичальника, до якого належать й альтернативні джерела отримання коштів позичальником.

Правилами передбачено, що позичальник повинен оплатити додаткові витрати. До цих витрат належать відрахування на страхування об'єкта. Окрім того, сюди включено всі витрати, пов’язані з нотаріальним оформленням. Також позичальнику необхідно заплатити комісійні за перерахунок коштів в автосалон. Розмір цієї комісії може коливатися від - 0,5%, або мінімальних 10 грн., до 1000 грн. в залежності від того, яка сума буде перерахована. Ще одним видом комісії, яку необхідно погасити є комісія за те, що вам було надано кредит. Її розмір сягає 2% від суми кредиту.
Для отримання кредиту позичальнику необхідно надати певні документи.

Серед цих документів зокрема є заява від фізичної особи позичальника на отримання необхідної суми коштів. Копії головних сторінок паспорта позичальника та копії ідентифікаційних номерів подружжя. Також необхідно надати банку довідку з місця роботи, де буде зазначено посаду, нарахований й отриманий за 6 місяців дохід, та документи, що є підтвердженням інших доходів позичальника. Документи підтверджуючи сімейний стан: копії свідоцтва про шлюб або розлучення. Окрім того, необхідно надати згоду на отримання кредиту іншого члена подружжя та рахунок-фактуру з автосалону.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет