• Google+

АКБ «Інтеграл-банк» розгортає мережу відділень

24 марта 2010 г. — ПАО «Интеграл-банк»

23 березня 2010 р. відкрито Відділення № 17 АКБ «Інтеграл-банк», яке знаходиться за адресою: Київ, вул. Саксаганського, 55. Корпоративним та приватним клієнтам надається широкий спектр традиційних банківських послуг: відкриття та обслуговування поточних рахунків, розрахунково-касове обслуговування (РКО), обслуговування депозитних вкладів, прийом платежів, операції з валютами. У відділенні діє сертифікований сейф з індивідуальними скриньками для зберігання цінностей.

Березень позначився для АКБ «Інтеграл-банк» черговим здобутком - 23 числа розпочало свою роботу київське Відділення № 17, розташоване у серці столиці - на вул. Саксаганського, 55. Цей універсальний підрозділ надає широкий спектр банківських послуг для юридичних та фізичних осіб. Окрім традиційних (прийом платежів, РКО, робота з депозитами, операції обміну валют, тощо) у даному відділенні надаються послуги зберігання у сертифікованому сейфі з індивідуальними скриньками. Клієнти банку мають змогу розмістити свої цінності у захищених індивідуальних банківських сейфах.

За словами Голови правління АКБ «Інтеграл-банк» Станіслава Михайлішина, відкриття даного відділення є черговим етапом у реалізації стратегії банку, спрямованої на наближення послуг до кожного клієнта. На даний момент робота проводиться у двох напрямах. По-перше, це вдосконалення існуючих банківських продуктів та впровадження нових видів послуг, зокрема таких, як інтернет-банкінг, зарплатні проекти, тощо. По-друге, це розширення мережі відділень, відкриття нових підрозділів у зручних для клієнтів місцях, гнучкий графік роботи та оптимальний перелік послуг у кожному конкретному відділенні.

Нагадаємо, що на даний час мережа АКБ «Інтеграл-банк» складається із філії та 16 відділень. Активна робота у цьому напрямку проводиться із січня 2010 р., коли одразу після різдвяних свят свої двері гостинно відчинили 11 відділень, розташованих у 10 містах Київської області. А нещодавно, 11 березня 2010 р., відкрилося відділення № 18, яке знаходиться у Білій Церкві за адресою вул. 50 років Перемоги, 12.

Для клієнтів АКБ «Інтеграл-банк» розроблені гнучкі, максимально індивідуалізовані депозитні програми, які допоможуть вкладникам найбільш оптимально розмістити свої заощадження. Співробітники банку готові надати клієнтам консультації щодо ефективного розміщення коштів на депозитних та поточних рахунках. Корпоративним клієнтам допоможуть сформувати індивідуальний пакет банківських послуг або обрати один із стандартизованих варіантів, розроблять та впровадять зарплатний проект із врахуванням особливостей роботи підприємства.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет