• Google+

«Автокразбанк» отримав кредити рефінансування від Державної іпотечної установи

13 апреля 2011 г. — ПАО «АКБ Банк»

«Автокразбанк» отримав кредити рефінансування від Державної іпотечної установи на загальну суму 34 млн.грн. для здійснення добудови об’єктів житлового призначення в м. Донецьк та м. Севастополі

4 квітня 2011 року «Автокразбанк» отримав кредити рефінансування від Державної іпотечної установи на загальну суму 34 млн.грн. Зазначені кошти були надані Банку відповідно до Програми по завершенню будівництва об’єктів житлового призначення, стан готовності яких складає 50 та більше відсотків.

Частина коштів в сумі 23 млн.грн. буде спрямована Банком на фінансування будівництва 16-ти поверхового 58-ми квартирного житлового будинку, розташованого за адресою: в м. Донецьк, Ворошиловський район, перехрестя Проспекту Миру та бульвару Шкільного (Забудовник – ТОВ «ДОН-СЛОВ»).

Інша частина коштів в сумі 11 млн.грн. буде спрямована Банком на фінансування будівництва 106-ти квартирного 9 - ти поверхового житлового будинку, розташованого за адресою: м. Севастополь, проспект Перемоги, будинок №44-Б (Забудовник ТОВ «Соціальна ініціатива» Москва-Севастополь»).

Кошти надаються Банком забудовникам в рамках цільових кредитних ліній, процентна ставка за якими складає 15% річних.

Одночасно з відкриттям кредитних ліній для завершення будівництва вищезазначених об’єктів Банк оголошує про початок дії програми кредитування фізичних осіб на придбання житла в цих об’єктах за рахунок іпотечного кредитування. Програма передбачає кредитування фізичних осіб під 15% річних, строком до 30 років, первинний внесок повинен становити не менш, ніж 40 відсотків оціночної вартості житла.

«Автокразбанк» має значний досвід обслуговування будівельних проектів та наразі є організатором фінансування чотирьох проектів в різних регіонах України – Полтавській та Донецькій областях, а також в АР Крим на загальну суму близько 140,00 млн. грн.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет