• Google+

Банк «Демарк» - переможець VII обласної Спартакіади працівників банків Чернігівської області

17 июня 2009 г. — ПАО «Банк «Демарк»

Команда Банку «Демарк»посіла перше місце у VII щорічній спартакіаді, що проходила 6 червня 2009 року серед працівників банків Чернігівської області.

Організатором спартакіади вже котрий рік поспіль виступило Спортивне товариство «Спартак».

Зі вступним словом та побажаннями успішних змагань виступив Начальник управління Національного банку України в Чернігівській області Волошок Л. П.

Банківські команди змагалися між собою у міні-футболі, армрестлінгу, настільному тенісі, шашках, волейболі, легкоатлетичній естафеті.

Працівники Банку «Демарк», проявивши неабияку волю до перемоги, показали досвід співпраці в команді та в результаті виявилися найкращими.

Нагородження переможців відбулося в урочистій формі. Команда банку була нагороджена грамотами Чернігівської обласної ради ФСТ “Спартак” за зайняті перші місця в змаганнях з міні – футболу, армспорту , загальнокомандному заліку. Також за зайняте перше місце команда Банку “Демарк” була нагороджена пам”ятним кубком та індивідуальними медалями. Спортивний результат – 17 медалей: 9 золотих, та 8 срібних.

Для колективу Банку “Демарк” спорт давно став невід”ємною частиною життя. Працівники Банку постійно приймають активну участь у щорічних спартакіадах, турнірах, які проводяться серед банківських працівників.

Щорічна обласна спартакіада працівників банківських установ сприяє залученню працівників банків до систематичних занять фізкультурою і спортом, організації активного відпочинку та об”єднує колективи позаробочою обстановкою.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет