• Google+

Діамантбанк відкрив третє відділення у Кривому Розі

21 марта 2014 г. — ПАО «Диамантбанк»

Діамантбанк активно розвиває регіональну мережу і нещодавно відкрив нове відділення, що надає повний спектр послуг фізичним та юридичним особам, у Кривому Розі за адресою: пр-т Металургів, 22.

У новому відділенні клієнти можуть скористатися спеціальними тарифами, що були встановлені Банком з нагоди його відкриття. Так, фізичні особи можуть безкоштовно відкрити поточний рахунок та впродовж строку дії акції скористатися спеціальними тарифами на розрахунково-касове обслуговування, а саме: отримати готівку з поточних рахунків за вигідними тарифами, здійснити грошові перекази з поточного рахунку зі знижкою 50%. Також клієнти можуть орендувати індивідуальні сейфи на вигідних умовах.

Додатковою перевагою дії спеціальних пропозицій є можливість безкоштовного оформлення платіжної картки Visa Classic, а Visa Gold та Visa Platinum – зі знижкою до 60%.

Спеціальні умови для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців у нових відділеннях Банку передбачають: безкоштовне відкриття поточного рахунку та встановлення системи «Клієнт-банк», абонентську плату за обслуговування в системі – 20 гривень на місяць, отримання готівкових коштів по чеку за тарифом 0,3% від суми операції, купівлю-продаж валюти за зовнішньоекономічними договорами – 0,1% від суми операції.

Окрім спеціально розроблених пропозицій, клієнти можуть скористатися повним переліком стандартних послуг: оформити депозити у національній та іноземній валютах, скористатися розрахунково-касовим обслуговуванням, здійснити грошові перекази (Western Union, Avers, MoneyGram, Contact, Leader, Welsend, Unistream), валютно-обмінні операції за 12 видами валют, операції з платіжними картками, в тому числі оформити картки преміального класу (Visa Infinite, Visa Platinum, Visa Gold), операції з банківськими металами тощо.

Відділення працює з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 18:00 години, каса – з 09:00 до 17:30 години.

Детальну інформацію можна отримати зателефонувавши до Інформаційного центру Банку за номером: 0 800 308 303.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день регіональна мережа Діамантбанку нараховує 81 відділення по всій території України.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет