• Google+

Група UniCredit випускає десятирічні облігації на 1 млрд євро

27 февраля 2015 г. — ПАО «Укрсоцбанк»

Група UniCredit розміщує десятирічні облігації на суму 1 млрд євро. Про це повідомляє прес-служба групи.

"Очікується, що випуск буде оцінений рейтингом Fitch на рівні від АА ++. Цінні папери викликали дуже великий інтерес серед інституційних інвесторів. Так, 90 інвесторів подали заявки на суму 2 млрд євро. Серед них і центральні банки з офіційними установами (52%), і банки (25%), і фонди (18%), і страхові компанії (5%). Попит був обумовлений їх широкою географічною диверсифікацією: 42% інвесторів із Італії, 18% - із Німеччини та Австрії, 15% - із Азії та Близького Сходу, 6% - із Великобританії, Ірландії та країн Бенілюксу", - йдеться в повідомленні.

Купон за облігаціями - 0,75%, що при ціні випуску на рівні 99,118% і прибутковістю на рівні 53 базисних пунктів навіть нижче ціни фондування держоблігацій Італії (BTS).

Андреррайтером випуску є група UniCredit. Букранерами випуску цінних паперів стали UniCredit, Banca IMI, Credit Suisse, Natixis, RBS і SocGen.

В Україні група представлена ​​UniCredit Bank - одним із найбільших універсальних банків, що входять до вісімки системних банків країни. Станом на 01.01.2015 активи UniCredit Bank становили 48258 млн грн, депозитний портфель - 22,5 млрд грн.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет