• Google+

Група UniCredit визнана кращим провайдером торгового фінансування у ЦСЄ

15 января 2015 г. — ПАО «Укрсоцбанк»

Група UniCredit була названа найкращим провайдером торгового фінансування у Центральній та Східній Європі за підсумками дослідження 2015 Euromoney Trade Finance Survey.

"Ми пишаємося тим, що стали найкращим провайдером торгового фінансування в Центральній і Східній Європі та на десяти наших ключових ринках цього регіону. UniCredit - ідеальний партнер для міжнародних корпорацій в ЦСЄ, де ми маємо велику мережу. Ми надаємо повний спектр як традиційних продуктів торгового фінансування, таких як гарантії та акредитиви, так і спеціалізоване фінансування ланцюга постачань, яке може бути адаптоване під потреби кожного клієнта. Торгове фінансування важливе як для наших міжнародних клієнтів, які працюють в ЦСЄ, так і для місцевих клієнтів",- сказав глава підрозділу корпоративно-інвестиційного банківського бізнесу ЦСЄ UniCredit Джанфранко Бізані.

Крім того, UniCredit також стала лідером в таких продуктах торгового фінансування, як гарантії та платежі з відкритого рахунку.

Дослідження Euromoney Trade Finance Survey засноване на опитуванні більше 2 тис. корпорацій, маючих рейтинги міжнародного рівня. Його учасники повинні були назвати трьох кращих провайдерів послуг у сфері торгового фінансування в залежності від регіону, що дозволило сформувати рейтинг по країнах і продуктам.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет