• Google+

КРЕДОБАНК приєднався до Незалежної асоціації банків України

24 мая 2012 г. — ПАО «Кредобанк»

В травні 2012 року ПАТ «КРЕДОБАНК» вступив до Незалежної асоціації банків України, яка вже налічує понад 80 українських банків. Перед цим, у квітні цього року, банк за власною ініціативою припинив членство в Асоціації українських банків.

"Приймаючи рішення про вступ до Незалежної асоціації банків України, ми враховували скерованість нової асоціації на відбудову ефективної співпраці між банківським співтовариством та Національним банком України. Враховуючи велику кількість банків в Україні, вважаю дуже важливою наявність такої галузевої асоціації, яка спроможна на практиці представляти та захищати інтереси банків-членів у відносинах з Національним банком України та іншими державними органами та установами. У свою чергу, КРЕДОБАНК планує приймати активну участь спільно з іншими членами асоціації у розробці та обговоренні проектів нормативно-правових актів, що регулюють банківську діяльність в Україні", - прокоментував подію в.о. Голови Правління ПАТ «КРЕДОБАНК» Марцін Куксіновіч.
Незалежна асоціація банків України (НАБУ) була створена за ініціативою провідних банків в листопаді 2011 року. Основними цілями діяльності НАБУ визначено захист прав та інтересів банків-членів асоціації, формування єдиної позиції членів асоціації з важливих питань функціонування банківської системи, представництво інтересів членів асоціації у відносинах з державними органами та установами, сприяння створенню в Україні дієвої нормативної бази для ефективного функціонування банківської системи, створення позитивного іміджу банківської системи України, сприяння розвитку та підвищенню кваліфікації працівників банківського сектору економіки України. У лютому 2012 року Незалежна асоціація банків України підписала Меморандум про партнерство та співпрацю з Національним банком України.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет