• Google+

Кредитний рейтинг ПАТ «Плюс Банк» підтверджено на рівні uaBBB (прогноз стабільний)

17 февраля 2010 г. — ПАО «Идея Банк»

10 лютого 2010р. рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу uaBBB (прогноз – стабільний) Публічному Акціонерному Товариству «Плюс Банк» (м.Івано-Франківськ) та іменним відсотковим облігаціям Плюс Банку. Рішення про оновлення кредитного рейтингу ПАТ «Плюс Банк» та боргового зобов’язання банку було прийнято на засіданні Рейтингового комітету агентства.

Згідно з Національною рейтинговою шкалою, цей кредитний рейтинг uaBBB вiдповiдає iнвестицiйному рiвню. Цей рівень забезпечує дотримання законодавчих вимог щодо розміщення страховими компаніями своїх страхових резервів на рахунках лише у тих у банківських установах, кредитний рейтинг яких відповідає інвестиційному рівню за національною шкалою.

Протягом більш, ніж 20-ти річної історії банку (банк засновано в 1989 році) його фінансова стабільність була пріоритетом для акціонерів та правління. Інформація про кредитні рейтинги за українською національною шкалою знаходится в інформаційних системах REUTERS, BLOOMBERG та FTN MONITOR.

Стабільний прогноз присвоєного ПАТ «Плюс Банк» та його борговим зобов’язанням рейтингу вказує на відсутність передумов для його заміни впродовж року.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет