• Google+

НРА «Рюрік» повідомляє про прийняття рішення щодо збільшення статутного капіталу АТ «БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА»

6 апреля 2012 г. — НРА «Рюрік»

В межах договору про рейтингове обслуговування, АТ «БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА» повідомило Національне рейтингову агентство «Рюрік» про виникнення наступної інформації:

«АТ «БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА» збільшує свій статутний капітал.

29 березня 2012 року відбулися чергові Загальні збори акціонерів Банку, на яких було прийнято рішення про збільшення Статутного капіталу Банку з 129 780 000,00 (Сто двадцять дев'ять мiльйонiв сімсот вісімдесят тисяч грн. 00 коп.) гривень до 169 651 300,00 (Сто шістдесят дев'ять мільйонів шістсот п'ятдесят одна тисяча триста грн. 00 коп.) гривень»

НРА «Рюрік» вважає, що заплановане збільшення статутного капіталу Банку є вагомим позитивним фактором у визначенні рейтингової оцінки, оскільки воно дозволить підвищити рівень капіталізації та покращити фінансову стійкість. В майбутньому НРА «Рюрік» відслідковуватиме балансові показники Банку, що знайде своє відображення в наступних оновленнях кредитних рейтингів.

На даний момент НРА «Рюрік» підтримує довгостроковий кредитний рейтинг позичальника АТ «БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА» на рівні uaBBB– з прогнозом «стабільний».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет