• Google+

Нове будівництво попри кризи!

18 мая 2009 г. — ПАО «АКБ Банк»

В м. Кременчуці розпочато будівництво 9-ти поверхового, 108-квартирного цегляного будинку за адресою: мікрорайон 278, будинок №36.

Вищезазначений будинок буде споруджуватися за програмою «Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву», яка надає змогу молодим сім’ям отримати пільгові довготермінові кредити на придбання житла.

Квартири у вищезазначеному будинку – це сучасні, комфортабельні, 1,2,3-кімнатні квартири з просторими кімнатами та кухнями.

Забудовником в даному проекті є «Полтавське регіональне управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» (дозвіл на виконання будівельних робіт №18Ж-08 від 18.08.2008 року), генеральним підрядником - ТОВ «АКБ - Лінк» (ліцензія серії АВ №458323 від 30.01.2009 року).

Залучення коштів громадян буде проводитись через Фонд фінансування будівництва (ФФБ), управителем якого виступає ВАТ «АКБ «Автокразбанк» (ліцензія НБУ №147 від 04.10.2001 року).

ФФБ є сучасним механізмом залучення коштів громадян у житлове будівництво, яке повністю відповідає вимогам Закону України «Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціями з нерухомістю». Банк як управитель ФФБ наділяється функціями контролю за цільовим використанням коштів та дотриманням якості і термінів будівництва. Це надає інвесторам додаткові гарантії отримання у власність обраного ними житла.

«Автокразбанк» має значний досвід обслуговування будівельних проектів, є організатором випуску будівельних облігацій та наразі є управителем чотирьох ФФБ, через які здійснюється фінансування проектів в різних регіонах України – Полтавській, Донецькій, Харківській областях та АР «Крим», на загальну суму близько 140 млн. грн.
Участь держави в даному проекті це також запорука отримання додаткового фінансування будівництва.

Якщо Ви бажаєте придбати сучасне житло на первинному ринку, та забезпечити безпеку вкладення коштів на всіх етапах будівництва, тоді участь у Фонді фінансування будівництва – Ваш вибір!

Детальну інформацію про умови інвестування коштів у житло через ФФБ, Ви можете отримати ознайомившись з Правилами ФФБ в головному офісі «Автокразбанку» за адресою: вул. Київська, 8, а також за телефонами: 79-80-15, 77-88-38 (банк - управитель); 79-60-33, 2-53-11 (забудовник).

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет