• Google+

ПАТ «ФОЛЬКСБАНК» знизив відсоткові ставки на усі кредити

23 марта 2010 г. — ПАО « ВиЕс Банк»

Починаючи з 22 березня 2010 року ПАТ «ФОЛЬКСБАНК» знизив відсоткові ставки на усі кредити – і для приватних клієнтів, і для мікробізнесу, і для корпоративних клієнтів.

ФОЛЬКСБАНК – один з небагатьох банків, що упродовж 2009 року надавав кредити на придбання авто та нерухомості. Йдучи в ногу з часом ФОЛЬКСБАНК знижує відсоткові ставки на усі кредити продуктового ряду. Відтепер кредит стає доступним для тих, хто не бажає чекати до кращих часів, щоб жити комфортно і добиватися успіху вже сьогодні.

Для фізичних осіб ФОЛЬКСБАНК пропонує скористатися можливістю отримати кредити на нове авто, на придбання нерухомості, споживчий кредит під заставу нерухомості, кредит під заставу депозиту у ПАТ «ФОЛЬКСБАНК».

Представники мікробізнесу можуть скористатися широким вибором строкових кредитів, овердрафтом, інвестиційними кредитами на придбання автомобіля, обладнання, купівлю, будівництво та ремонт нерухомості.

У сьогоднішній ситуації на ринку банківських послуг клієнту потрібно навчитися відрізняти справді вигідні пропозиції від тих, що можуть у майбутньому виявитися тягарем. Слід звернути увагу на усі комісії та додаткові платежі за кредит. Найкраще ознайомитися з орієнтовним графіком сплати за кредит, який при бажанні клієнта надають фахівці в банку.

ФОЛЬКСБАНК пропонує чесні та прозорі умови кредитування. Клієнт самостійно може обрати найзручніший спосіб плати за кредит відповідно до своїх потреб і можливостей, оскільки в пропозиції до кожного продукту є два або й навіть три варіанти сплати за кредит. Фахівці ФОЛЬКСБАНКУ на прохання клієнта нададуть орієнтовний розрахунок вартості кредиту.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет