• Google+

ПАТ «Плюс Банк» увійшов до десятки банків, яким довіряють українці

26 июля 2010 г. — ПАО «Идея Банк»

16 липня 2010р. у Києві відбулася урочиста церемонія нагородження банків, що увійшли до ТОП-10 ренкінгу «Банк, якому довіряють» за версією журналу «Банкиръ». Серед десяти банків, які отримали почесну нагороду є ПАТ «Плюс Банк».

Дослідження проводилося протягом року серед українських комерційних банків, які отримали ліцензію Національного банку України на здійснення банківської діяльності в Україні. Основним критерієм у визначенні банків - лідерів по надійності депозитів - у даному ренкінгу стала якісна оцінка діяльності банківських установ з урахуванням думки рейтингових агентств, соціологічних служб, профільних фондів та асоціацій, а також самих вкладників.

«Плюс Банк є одним з найстаріших банків України. Він пройшов всі кризові явища в нашій державі. При цьому нам завжди вдавалося, вдається і буде вдаватись утримувати довіру клієнтів, адже наш банк веде виважену кредитну політику і протягом всієї 21-річної історії ми ставили інтереси наших клієнтів на перше місце. Ми гарантуємо клієнтам банку стабільність та безпеку їхніх депозитних вкладів», - зазначив Голова Правління ПАТ «Плюс Банк» Андрій Рязанцев.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет