• Google+

Плануємо повторити ісландський успіх в Україні

17 июля 2009 г. — ПАО АКБ «Львов»

У Банку «ЛЬВІВ» той же власник, що і в MP Банку (MP Bank), головний офіс якого знаходиться в Ісландії, одній з найбагатших країн Західної Європи, яка відчула на собі значний удар від світової кризи. Три найбільші банки Ісландії зазнали краху та були націоналізовані. MP Банк був готовим до кризи і в даний момент потужно розширює свій бізнес.

MP Банк в основному здійснює банківські операції через Інтернет та кол-центр та має лише один великий центр обслуговування клієнтів. Це зменшує операційні витрати. Депозитний портфель MP Банку зріс у 4 рази порівняно з початком року. Населення Ісландії більше довіряє MP Банку, аніж державним банкам, які все ще асоціюються із нещодавніми проблемами.

Власники Банку «ЛЬВІВ» детально вивчають можливості на банківському ринку України для того, щоб і тут досягти подібного успіху. Незважаючи на те, що Банк «ЛЬВІВ» невеликий за розмірами, він успішно справився з фінансовою кризою, з якою стикнулася Україна. Українське рейтингове агентство «Кредит Рейтинг» рекомендувало Банк «ЛЬВІВ» як такий, що може забезпечити високу надійність вкладів для своїх клієнтів. Цього року власники уже збільшили капітал Банку «ЛЬВІВ». Вони працюватимуть за власною бізнес-моделлю із зваженим підходом до витрат, щоб забезпечити клієнтам вигідні умови.

«Нам вдалось продемонструвати нашим партнерам – банку «ЛЬВІВ» можна довіряти за будь-яких умов. Ми і далі докладатимемо зусиль, щоб наші клієнти відчували захищеність та впевненість у завтрашньому дні, в тому числі і за сприяння акціонерів Банку, які і надалі будуть дбати про фінансову стабільність, адекватний капітал та вигідні умови співпраці для наших клієнтів», - каже Микола Вознюк.

Сьогодні власники банку не тільки активно працюють над оптимізацією витрат, але й стараються запропонувати нові банківські продукти. Таким чином від середини серпня «ЛЬВІВ» розпочне випуск карток міжнародної платіжної системи VISA - Electron, Classic, Gold.

"Ми готові зробити свій внесок у відродження економіки України, так само, як ми це робимо в Ісландії. Банки повинні змінитися і спрямувати свої зусилля в сторону оптимізації та економії", – говорить Маргеір Петурссон, член Спостережної Ради Банку «ЛЬВІВ».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет