• Google+

Повідомлення про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів ПАТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК"

5 июля 2013 г. — ПАО «КРЕДИ АГРИКОЛЬ БАНК»

Шановний акціонере, ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», що розташоване за адресою: місто Київ, вулиця Пушкінська, будинок 42/4, повідомляє про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів, які відбудуться 07 серпня 2013 року о 16 годині 00 хвилин за адресою: місто Київ, вулиця Пушкінська, будинок 42/4, 5 поверх, Конференц-зал.

Реєстрація акціонерів для участі в позачергових Загальних зборах акціонерів відбудеться з 15 години 00 хвилин по 15 годину 45 хвилин за місцем проведення зборів.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
(перелік питань, що виносяться на голосування)


Для участі у позачергових Загальних зборах акціонерів запрошуються акціонери ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» або їх представники, повноваження яких підтверджуються довіреностями, оформленими у відповідності до приписів чинного законодавства України. Акціонери або їх уповноважені представники повинні мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у позачергових Загальних зборах акціонерів, – станом на 24 годину 00 хвилин 01 серпня 2013 року.

Ознайомлення з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, здійснюється у Головному офісі ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» за адресою: м. Київ, вул.

Пушкінська, буд. 42/4, кімната 502 з понеділка по п'ятницю з 11-00 год. до 13-00 год., а у день проведення позачергових Загальних зборів акціонерів - за місцем їх проведення. Відповідальна особа – Федоренко Юлія Дмитрівна, тел. (044) 581 07 47.

Спостережна Рада ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК»

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет