• Google+

Прем’єр-міністр України Микола Азаров представив новопризначеного Голову Наглядової ради АТ «Укрексімбанк»

25 июня 2010 г. — ПАО «Укрэксимбанк»

24 червня 2010 року Прем’єр-міністр України Микола Азаров представив Правлінню та керівному складу публічного акціонерного товариства „Державний експортно-імпортний банк України” Сергія Арбузова - нового Голову його Наглядової ради.

Микола Азаров відзначив, що в Укрексімбанку нарешті сформовано дієздатну Наглядову раду, а Сергію Арбузову довіряють Уряд і Міністерство фінансів. Прем’єр-міністр України висловив сподівання, що робота Наглядової ради і керівництва банку буде конструктивною та злагодженою. При цьому він висловив глибоку подяку колишньому Голові Наглядової ради Укрексімбанку Ігореві Сотуленку за його підтримку у забезпеченні виконання Банком стратегічних завдань та стабільного функціонування в складних політичних та економічних умовах.

Прем’єр-міністр України Микола Азаров пообіцяв також всебічне сприяння АТ "Укрексімбанк" з боку Уряду, котрий, у свою чергу, чекає від системного державного банку активної фінансово-кредитної підтримки українського експорту та участі у реалізації інвестиційних проектів.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет