• Google+

Результати роботи з недобросовісними позичальниками ПАТ “ІНПРОМБАНК” станом на 11.03.2010р.

11 марта 2010 г. — ПАО «ІНПРОМБАНК»

Тимчасовою адміністрацією ПАТ “ІНПРОМБАНК” постійно здійснюються заходи, направлені на погашення простроченої заборгованості позичальників банку згідно з Указом
Президента України від 08.10.2009р. № 813/2009 “Про заходи щодо забезпечення стабільності у банківській системі” та відповідно до листа Національного банку України № 54-019/2313-19030 від 12.10.2009 р.

До недобросовісних клієнтів-позичальників, які відмовились співпрацювати з банком, станом на 11.03.2010 р. вжито наступних заходів:

Підготовлено та подано до суду на недобросовісних позичальників банку п’ятдесят чотири позовні заяви. Подано одне звернення до Вищої Ради юстиції України про неправомірні рішення, які унеможливлюють погашення заборгованості недобросовісних позичальників. Подано одну заяву до Ради суддів Дніпропетровської області. Подано три звернення до Прокуратури м. Дніпропетровська. Одне рішення оскаржено в судах вищої інстанції. Три заяви було подано до Служби безпеки України. Подано одну заяву до Управління податкової міліції ДПА у Харківській області та одну заяву до Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України в Харківській області.

Передано інформацію до Державної прикордонної служби України з метою тимчасової заборони недобросовісним позичальникам виїзду за кордон.

Крім того, Тимчасова адміністрація ПАТ “ІНПРОМБАНК” проводить активну діяльність щодо ініціювання позовної роботи для стягнення заборгованості з недобросовісних позичальників та вчинення виконавчих написів на договорах застави.

Списки недобросовісних позичальників розміщені на сайті банку.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет