• Google+

Стартувало Столичне Автошоу 2010

10 сентября 2010 г. — ПАО «Идея Банк»

Сьома щорічна автомобільна виставка Столичне Автошоу 2010 в цьому році відчинила свої двері для киян та гостей столиці з 10 по 12 вересня. Традиційно виставка проходитиме в Києві на території найбільшого дилерського центру в Україні – «Автоцентру на Столичному», за адресою Столичне шосе, 90.

Столичне Автошоу 2010 вдосталь порадує відчайдушних автолюбителів. Більше 20 відомих автомобільних брендів-учасників, серед яких Mercedes-Benz, Kia, Opel, Chevrolet, Renault, Nissan, Toyota, Jac, Lada, I-van, Chery, ЗАЗ, ТАТА та Mitsubishi Fuso, вражаючі автопрем’єри, експозиція раритетних моделей «Ретроленд», динамічні тест-драйви на унікальній трасі 4х4 та екстрім-шоу «Еволюція руху» – все це матиме місце на цьогорічному Автошоу.

В цьому році Столичне Автошоу порадує не лише автолюбителів, а й прихильників мототехніки. Вперше за всю історію Автошоу на автомобільній виставці відбудеться мотофестиваль, на якому будуть представлені спортивні, ексклюзивні та ретро-моделі мотоциклів.

Родзинкою «автомобільної феєрії» стане мотобайкшоу, який по праву можна назвати міжнародним Mol Stunt Fest 2010 в рамках Car&Tuning Show. Його учасниками будуть не лише стантрайдери з усієї України, але й Білорусії та Росії.

Кульмінацією мотобайкшоу для фанатів мотоспорту стане виступ Кріса Пфайффера – трьохразового чемпіона світу по стантрайдингу. Гості наймасштабнішої автомобільної ярмарки року зможуть не тільки весело провести свій вільний час та дізнатись багато корисних автомобільних новин, вони ще й до того матимуть нагоду отримати приємні знижки та придбати давно омріяний автомобіль за дуже вигідною ціною.

Столичне Автошоу забезпечить відвідувачів необхідною інфраструктурою для успішного придбання автомобіля. На виставці традиційно будуть представлені чисельні банківські та страхові установи, які надаватимуть інформаційні послуги щодо альтернативних варіантів кредитування та страхування автомобілів.

Організатор Столичного Автошоу – «Українська Автомобільна Корпорація» – транснаціональна корпорація, лідер автомобільного ринку України; найбільший виробник, дистриб’ютор та постачальник високоякісних сервісних послуг; єдина компанія в Україні з повним циклом продукції; експортер автомобілів в країни СНД та близького зарубіжжя.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет