• Google+

Тамара Савощенко призначена першим заступником голови правління UniCredit Bank

16 декабря 2014 г. — ПАО «Укрсоцбанк»

Тамара Савощенко, Директор центру інформаційних і телекомунікаційних технологій та бек-офісу, член правління UniCredit Bank призначена першим заступником голови правління банку.

Кар’єра пані Савощенко у нашому банку розпочалася понад 20 років тому з позиції простого операціоніста в одному з київських відділень банку. У 2010 році Тамара Юріївна очолила центр інформаційних і телекомунікаційних технологій та бек-офісу, а 2011 р. стала членом правління.

"В розширенні напрямів діяльності та зон відповідальності я вбачаю можливість брати участь у формуванні нової стратегії для подальшого розвитку банку. У цей складний період перед керівництвом банку стоїть дуже відповідальна місія: допомогти банку вистояти в сьогоднішніх умовах, укріпити свої позиції та зайняти гідне місце серед найпотужніших банків України", - коментує Тамара Савощенко.

"Ми дуже раді призначити Тамару на нову посаду. Перш за все, тому що вона повністю заслуговує на просування кар’єрними сходинками. По-друге, це демонструє надійність нашого планування кадрового резерву на основі співробітників банку, підтверджує силу нашої управлінської команди", - сказав Граціано Камелі.

Раніше Сергій Маноха пішов з посади першого заступника голови правління UniCredit Bank і зайняв посаду першого заступника голови правління Укрексімбанку. На новому місці роботи пан Маноха буде відповідати за модернізацію цієї фінансової установи.

"Нам прикро, що Сергій Маноха залишає банк. Хоча це важливе призначення на державному рівні. Я впевнений, що Сергій має весь необхідний досвід для впровадження модернізації державної фінансової установи. Я бажаю йому успіхів на новій посаді",- відмічає голова правління UniCredit Bank Граціано Камелі.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет