• Google+

У Самборі відбудеться урочисте відкриття нового офісу КРЕДОБАНКу

2 декабря 2010 г. — ПАО «Кредобанк»

3 грудня цього року у самому центрі міста Самбір відбудеться урочисте відкриття нового приміщення Самбірського відділення Центральної філії ПАТ «КРЕДОБАНК».

Самбірське відділення є правонаступником Самбірської філії банку, яку було відкрито ще у 1993 році і на сьогодні є одним з найуспішніших та прибуткових регіональних підрозділів банку.

Нове приміщення банку у районному центрі суттєво вирізняється сучасним дизайном, поєднанням скла і металу, а також просторістю приміщень. У новому відділенні розташовано зручний операційний зал зі значною кількістю робочих місць, зона обслуговування корпоративних та VIP-клієнтів банку, захищений касовий вузол, а також затишні кімнати для проведення переговорів.

Нове планування та сучасне облаштування приміщень відділення покликано забезпечити зручність і високу якість обслуговування клієнтів КРЕДОБАНКу, безпеку та конфіденційність здійснення фінансових операцій.

Голова Правління КРЕДОБАНКу Іван Феськів зазначив, що початок роботи Самбірського відділення у новому приміщенні є частиною реалізації нової стратегії розвитку банку на 2011- 2012 рік, що передбачає концентрацію ресурсів для підтримки ринкових позицій у ефективних регіонах та зміну локалізації точок продажу на нові місця з вищим потенціалом.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет