• Google+

Український Професійний Банк ввійшов до списку найнадійніших банків

11 марта 2010 г. — ПАО «УПБ»

Рейтингове агентство «Експерт-Рейтинг» опублікувало щорічний рейтинг надійності банків, згідно з яким Український Професійний Банк отримав рейтинг рівня «А», що означає найвищий рівень надійності.

УПБ став одним з трьох банків з українським капіталом, що отримали найвищий рівень надійності. Всього до рейтингу ввійшло 79 банків.

Український Професійний Банк - це банк зі 100% українським капіталом, який не має зовнішніх позик. Банк входить до групи середніх і володіє ліцензією НБУ на виконання всіх банківських операцій.

За даними на 01 березня 2010 року фінансовий результат діяльності Українського Професійного Банку склав 8 млн. 409 тис. грн. Загальні активи сягнули суми 2 млрд. 194 млн. грн. (за останній рік зросли в 1.25 рази). Балансовий капітал Банку складає 468 млн. 835 тис. грн.

Обслуговування в УПБ вирізняється високою якістю послуг, професійним сервісом та індивідуальним підходом до кожного Клієнта. Висока надійність та відповідальність у роботі створили Українському Професійному Банку імідж надійного фінансового партнера.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет