• Google+

Українському Професійному Банку підтверджено кредитний рейтинг

27 сентября 2010 г. — ПАО «УПБ»

Незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" підтвердило довгостроговий кредитний рейтинг "uaВВВ" (прогноз "стабільний") Українському Професійному Банку.

Для проведення процедури оновлення кредитного рейтингу агентство «Кредит-Рейтинг» використовувало фінансову звітність Банку за 2009 рік та І півріччя 2010 року, а також внутрішню інформацію, надану Банком у ході рейтингового процесу.

За результатами аналізу:
- кредитний рейтинг ВАТ «УПБ» підтверджено на рівні «uaBBB», прогноз «стабільний»;
- кредитний рейтинг іменних відсоткових облігацій ВАТ «УПБ» серій А та В підтверджено на рівні «uaBBB», прогноз «стабільний»;
- кредитний рейтинг іменних відсоткових облігацій ВАТ «УПБ» серій С та D підтверджено на рівні «uaBBB», прогноз «стабільний».

Позичальник з рейтингом uaBBB характеризується достатньою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов. Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет