• Google+

Українському Професійному Банку підтверджено кредитний рейтинг

16 апреля 2010 г. — ПАО «УПБ»

Незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" підтвердило довгостроговий кредитний рейтинг "uaВВВ" (прогноз "стабільний") Українському Професійному Банку.

В ході аналізу агентство "Кредит-Рейтинг" використовувало фінансову звітність УПБ за 2003-2009 рр. і внутрішню інформацію, надану Банком в період рейтингового процесу.

Рейтинг позичальника "uaBBB" відображає достатню спроможність позичальника своєчасно та повністю виконати в умовах українського фінансового ринку свої довгострокові зобов'язання.

Також рейтингове агентство підтвердило кредитний рейтинг боргового зобов'язання УПБ по іменним відсотковим облігаціям серій "A", "B", "C" та "D" за національною шкалою на рівні "uaBBB" з прогнозом "стабільний". Об'єм випусків облігацій серій "A", "B", "C" та "D" складає 100 млн грн.

Інформація про всі присвоєні кредитні рейтинги по українській національній шкалі знаходяться в інформаційних системах REUTERS, BLOOMBERG і FTN MONITOR.

Станом на 01 квітня 2010 року фінансовий результат діяльності Українського Професійного Банку склав 12 млн. 550 тис. грн. Загальні активи сягли суми 2 млрд. 267 млн. грн. (за останній рік виросли на 29%). Балансовий капітал Банку складає 472 млн. 975 тис. грн.

Усі вимоги щодо формування обов'язкових резервів, спеціальних резервів за активними операціями та виконання обов'язкових нормативів, встановлених Національним банком України виконуються в повному обсязі.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет