• Google+

UniCredit Bank посів друге місце в рейтингу роздрібних банків журналу "Фокус"

26 февраля 2015 г. — ФОКУС

UniCredit Bank посів друге місце в рейтингу роздрібних банків. Про це повідомляє журнал "Фокус".

"Приємно, що наша старанна робота і відповідальне ставлення до зобов'язань перед клієнтами вже не перший раз високо оцінюється. Не дарма наш девіз - "Життя змінюється, ми з вами незмінно", - говорить директор центру роздрібного бізнесу UniCredit Bank Любомир Пунчев. - Але нам ще належить довгий шлях до досягнення тих цілей в стандартах обслуговування і взаємини з клієнтами, які ми поставили перед собою".

Рейтинг журналу "Фокус" ранжує фінансові установи, враховуючи їх стабільність і комфортність. У рейтингу брали участь фінансові установи з об'ємом депозитів фізосіб від 1 млрд гривень. 20 банків, які набрали найбільшу кількість балів, були включені у фінальний список.

Максимально можлива кількість балів - 100, з них до 80 балів можна було набрати за стабільність, а решту 20 - за комфортність. Стабільність оцінювалися за такими показниками, як підтримка власників і держави, чистий процентний дохід, приплив і відтік депозитів, динаміка строкових вкладів та ін. Комфортність оцінювалася за кількістю відділень, у тому числі працюючих по вихідних, кількістю банкоматів, наявності мобільних додатків і інтернет-банкінгу і т.д.

Нагадаємо, раніше UniCredit Bank був визнаний одним з лідерів рейтингу стійких банків України за версією видання Forbes.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет