• Google+

UniCredit Bank провів екскурсію для школярів в рамках проекту "Future professionals"

8 декабря 2014 г. — ПАО «Укрсоцбанк»

П’ятого грудня 2014 року в рамках проекту "Future professionals" в UniCredit Bank відбулася екскурсія для учнів Київського економічного коледжу КНЕУ.

Мета проекту - показати і розповісти старшокласникам "всю правду про доросле професійне життя" на прикладі успішних компаній. Продемонструвати, як будується сучасний бізнес, як створюються і працюють сучасні технології, які співробітники і як беруть участь у досягненні результату.

Створений у 2012 році Центром професійного розвитку молоді, "Future professionals" - перший в Україні проект подібного роду, що включає в себе цикл зустрічей для школярів і студентів з фахівцями найбільших українських і міжнародних компаній.

Професійними гідами UniCredit Bank у банківський світ стали: Ганна Таран, начальник відділу сегментів масового ринку, Руслан Кравченко, начальник управління торгівельних та казначейських операцій, Максим Мельник, начальник Центрального відділення та, звичайно, улюбленці допитливих підлітків – працівники служби інкасації банку.

Після пізнавальних розповідей про інноваційні банківські продукти, роботу казначейства, міжбанківський ринок та торги, майбутні економісти вирушили до відділення, щоб познайомитись з усіма тонкощами його роботи. Звичайно, питань було безліч, адже школярі вперше побачили роботу фінансової установи "із середини", почули зовсім нову для себе інформацію, а дехто, можливо, зовсім по-іншому уявляв собі салон інкасаторського автомобіля.

Банк і надалі буде запрошувати до себе у гості старшокласників та студентів, допомагаючи їм визначитись із майбутньою професією на шляху до успіху та визнання.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет