• Google+

Успішно закінчено будівництво житлового будинку за фінансовим посередництвом ВАТ «АКБ «АВТОКРАЗБАНК»

15 декабря 2009 г. — ПАО «АКБ Банк»

Закінчено будівництво житлового будинку в м. Кременчуці за адресою по вул. 1905 року, буд. № 1-А. Будинок введено в експлуатацію, інспекцією ДАБК у Полтавській області видано Свідоцтво про відповідність збудованого об'єкта проектній документації, вимогам державних стандартів, будівельних норм і правил №1700000962 від 10 грудня 2009 року.

Забудовником за цим об’єктом є ПП «Укртехнопром». Успішній здачі об’єкта в експлуатацію сприяла участь ВАТ АКБ «АВТОКРАЗБАНК» у фінансуванні будівельно-монтажних робіт.

Для залучення коштів у будівництво об’єкта було створено Фонд фінансування будівництва «Кременчук № 2», управителем за яким є ВАТ «АКБ «АВТОКРАЗБАНК». Банк також приймав активну участь у кредитуванні забудовника для виконання будівельно-монтажних робіт та надавав кредити фізичним особам для придбання квартир у зазначеному будинку.

«Автокразбанк» має значний досвід обслуговування будівельних проектів, є організатором випуску будівельних облігацій та наразі є управителем чотирьох ФФБ, через які здійснюється фінансування проектів в різних регіонах України – Полтавській, Донецькій, Харківській областях та АР «Крим», на загальну суму близько 140 млн. грн.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет