• Google+

Зміни у складі Правління КРЕДОБАНКу

23 марта 2012 г. — ПАО «Кредобанк»

Наприкінці березня 2012 року до виконання обов’язків Заступника Голови Правління КРЕДОБАНКу приступив Марек Щесьняк, призначений на посаду за рішенням Спостережної Ради ПАТ «КРЕДОБАНК» в січні цього року. Як Член Правління Марек Щесьняк буде здійснювати нагляд за вертикаллю ризиків і реструктуризації, до складу якої входять структурні підрозділи, відповідальні за управління кредитним та операційним ризиками, аналіз кредитних проектів, роботу з проблемною кредитною заборгованістю та загальну безпеку банку.

Професійну кар'єру у банківському секторів Марек Щесьняк розпочав у 1998 році, працював у таких польських банках як BRE Bank SA, Bank BPH SA (Польща), DnB NORD Polska SA. Під час роботи в BRE Bank SA був співавтором створення двох роздрібних брендів цього банку: mBank (перший інтернет-банк у Польщі) та Multibank. У період з 2008 по 2011 рік працював у Allianz Bank Polska SA (теперішня назва Get Bank SA), де очолював департамент кредитного ризику, а потім департамент ризиків банку.
Марек Щесьняк має диплом магістра фінансів та банківської справи, закінчив аспірантуру на кафедрі управління фінансами підприємства. Пройшов декілька менеджерських навчань та програм, пов’язаних з реалізацією бізнес-проектів (зокрема, курс «Поглиблене управління проектами» в Академії Бізнесу Ernst & Young, отримав сертифікат OPEX – Operational Excellence in Project Management)

На посаді Заступника Голови Правління Марек Щесьняк змінив Пшемислава Майку, який у березні 2012 року залишив склад Правління Банку та обійняв посаду Голови Правління ТДВ “Інтер-Ріск Україна”, а також був обраний Головою Спостережної Ради ТОВ “Фінансова компанія “Приватні інвестиції”. Вказані компанії також належать до Групи Капіталу РКО Вank Polski SA. На нових посадах Пшемислав Майка продовжить займатися роботою з повернення проблемної кредитної заборгованості.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет