• Google+

Переваги та недоліки біткоїну

22 апреля 2024 г. — Банки Украины

Біткоїн - електронна валюта, яку можна використовувати у віртуальному світі інтернету. Вона є найпершою світовою криптовалютою. Ґрунтується вона на технології блокчейн. Криптовалюта не схильна до впливу політичних подій, форум біткоїн допоможе розібратися з усіма особливостями цього активу. Від платіжних систем відрізняється тим, що створити гаманець дуже легко, його ніхто не зможе заблокувати надалі та накласти заборону на здійснення транзакцій. Тим паче, що ціна Біткоїна постійно зростає.

Переваги

До позитивних сторін належить:

Переваги та недоліки біткоїну

Перспективи вкладень у криптовалюту №1

Для будь-кого, хто захоче вкластися в біткоїн, настане період сумнівів та питань. Для більш впевненного інвестування на біржі радимо пройти курси криптовалют. Адже існує безліч версій щодо майбутнього цієї валюти. "Найбільш турбуюча" майбутніх вкладників - версія про те, що дана біржа криптовалют скоро впаде і зникне. Це незважаючи на те, що на даний момент одна одиниця біткоїну коштує неймовірно багато в перекладі на реальні валюти. Перспективність вкладень у цю криптовалюту обговорюється вже дуже давно, проте, досі нічого з того, що очікували на скептики, не сталося. Можна навести кілька аргументів на захист того, що нестабільний стан біткоїну – явище тимчасове та циклічне.

Недоліки

До негативних сторін належить:

Біткоїн можна видобути за допомогою майнінгу, його можна купити на різних біржах-обмінниках за будь-яку валюту, також його можна отримати при здійсненні прямих угод, якщо виставити рахунок за товар, послугу в біткоїнах. Деяку кількість у певний час видають біткоін-крани.

Витратити цифрову валюту можна в інтернет-магазинах, що приймають оплату в ній, в онлай-казино та інших іграх, за допомогою його можна оплатити інтернет-хостинг. З кожним роком можливості цифрових грошей зростають, і вони стають популярнішими.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет