• Google+

У Львові відбулися чергові Загальні збори акціонерів ПАТ «КРЕДОБАНК»

29 апреля 2011 г. — ПАО «Кредобанк»

27 квітня 2011 року у м.Львові відбулися чергові Загальні збори акціонерів ПАТ «КРЕДОБАНК». Загальні збори акціонерів затвердили річний звіт ПАТ «КРЕДОБАНК» за 2010 рік, складений за міжнародними стандартами фінансової звітності, разом з висновком аудиторської компанії “Прайсвотерхаус Куперс (Аудит)” та річний звіт КРЕДОБАНКу за 2010 рік, складений відповідно до вимог національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку, з висновком аудиторської компанії “Прайсвотерхаус Куперс (Аудит)”.

На зборах також були затверджені звіт Правління про діяльність Банку у 2010 році, а також звіти Спостережної Ради та Ревізійної Комісії Банку про їх діяльність у 2010 році.

Крім того, акціонери КРЕДОБАНКу шляхом кумулятивного голосування затвердили оновлений склад Спостережної Ради у кількості 9 осіб. Головою Спостережної Ради банку залишився Кшиштоф Дреслєр, а Заступником Голови Спостережної Ради банку - Якуб Папєрскі. Новим Членом Спостережної Ради ПАТ “КРЕДОБАНК” призначено Ґжегожа Шатковскі.

Таким чином Спостережна Рада ПАТ «КРЕДОБАНК» буде функціонувати у наступному складі: Кшиштоф Дреслєр, Якуб Папєрскі, Павел Борис, Лукаш Дзєконьскі, Єжи Ґапіньскі, Ян Карваньскі, Анджей Колатковскі, Ґжегож Шатковскі, Пьотр Жоховскі. Всі зазначені особи є керівниками вищого та середнього рівня стратегічного акціонера банку – найбільшого польського банку PKO BP SA.

Також Загальні збори акціонерів ПАТ «КРЕДОБАНК» затвердили новий склад Ревізійної комісії КРЕДОБАНКу та обрали її Головою Роберта Бадзяка.

Крім ухвалення зазначених рішень, на Загальних зборах акціонерів було затверджено нову редакцію «Положення про Спостережну раду ПАТ «КРЕДОБАНК» та нову редакцію Статуту ПАТ «КРЕДОБАНК».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет