• Google+

УКРГАЗБАНК запроваджує нові програми кредитування вітчизняних сільгоспвиробників

25 февраля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

УКРГАЗБАНК запроваджує нові програми для підтримки однієї із найбільш важливих галузей, що має стратегічне значення для країни - вітчизняних сільгоспвиробників. На сьогоднішній день існує значна зацікавленість сільгосптоваровиробників у залученні банківських кредитів для фінансового забезпечення весняної посівної кампанії. Банк вбачає свою соціальну відповідальність та доцільність саме напередодні посівної підтримати українських аграріїв для якнайшвидшого становлення та динамічного розвитку вітчизняної економіки.

Програми розроблені для фінансування операційного циклу сільгоспвиробників, а саме витрат на посів, догляд та збір урожаю, а також для короткострокового кредитування на поповнення обігових коштів під заставу зерна. Програми розроблені з урахуванням поточних потреб та можливостей клієнтів, з  індивідуальними графіками погашення заборгованості, а також гнучкими умовами надання кредитів.

«На сьогодні, обмеженість кредитних ресурсів є однією із основних проблем, яка стримує збільшення обсягів виробництва та стоїть на заваді  стабільного розвитку сільського господарства. Саме тому, ми вбачаємо свою соціальну відповідальність та нагальну необхідність у підтримці цієї надзвичайно важливої галузі економіки, яка має неабиякий потенціал.

Банк постійно запроваджує нові кредитні програм, які враховують особливості роботи підприємств різних галузей. Діапазон послуг УКРГАЗБАНКУ гранично широкий, що, безумовно, цінується клієнтами.  Ми маємо намір і надалі активно розвивати свій потенціал у наданні кредитних послуг системно важливому для економіки держави бізнесу. Саме час підтримувати вітчизняних виробників, адже від їхньої успішної діяльності залежить подальша стабільність та динамічний розвиток країни.

Зазначу, незважаючи на те, що УКРГАЗБАНК є досить великим банком, нам вдалося зберегти гнучкість і достатню оперативність прийняття рішень. І це, безумовно, одна з наших конкурентних переваг на ринку», - повідомила Світлана Долженко, заступник директора департаменту корпоративного банкінгу та транзакційного бізнесу УКРГАЗБАНКУ.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет