• Google+

Де замовити аудит бухгалтерії?

8 февраля 2024 г. — Банки Украины

Аудитор-компанія «Київський аудитор» надає свої здібності та знання клієнтам з 2005 року. Під час проведення аудиту фахівці використовують виключно міжнародні стандарти аудиту, а також кодекс професійної етики для бухгалтерів. Професіонали компанії можуть похвалитися вищою економічною освітою, досвідом у цій сфері. Послуги компанії використовуються підприємствами у сфері виробництва та транспорту, сільському господарстві та послугах, які пов'язані з оптовою та роздрібною торгівлею.

Щоб звернутися за допомогою до компанії «Київський аудитор», користувачеві необхідно буде перейти на офіційний сайт за прямим посиланням https://kievauditor.org.ua/. Саме тут можна буде знайти не лише детальну інформацію про аудит, а й контакти менеджерів.

аудит бухгалтерії

Переваги та послуги компанії «Київський аудитор»

За всі роки роботи компанія «Київський аудитор» здобула справді дуже широкий досвід проведення аудиту, а також консультування різноманітних організацій. Таким чином компанія може запропонувати такі послуги:

Всі послуги будуть виконані з вкрай високою якістю, а також у встановлений термін.

До переваг компанії можна віднести такі особливості:

Окремо варто відзначити той факт, що компанія дає повну конфіденційність інформації, яку було отримано та виявлено в ході проведення аудиту. Вимоги дотримуються конфіденційності будуть точно прописані в рамках договору про надання послуг.

Чому варто звернутися до «Київського аудитора»?

Якщо користувач уклав договір отримання послуг з ведення обліку в бухгалтерії, то користувачеві не доведеться додатково витрачати кошти на офісну техніку, і навіть канцелярські товари. Окремо варто відзначити той факт, що користувачеві зовсім не потрібно буде витрачати власний час на те, щоб знайти професійного бухгалтера. Не доведеться навіть витрачати кошти за податки із заробітної плати бухгалтера.

Що потрібно для того, щоб провести аудиторську перевірку?

Щоб розпочати проведення аудиту, користувач має надати деякі документи. Сюди входять звіти з фінансів та податків, первинна документація, договори по господарству, кадрові документи, регістри обліку бухгалтерії. До того ж необхідно буде надати тимчасовий доступ без права редагування в бухгалтерському програмному забезпеченні, де враховує основна робота підприємства користувача.

Це буквально все, що потрібно буде надати для повного аудиту. Потрібно буде лише звернутися до компанії для надання послуг, надати всі необхідні документи, а також доступ до програмного забезпечення компанії.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет