• Google+

Малоінвазивні операції у гінекології

21 марта 2024 г. — Банки Украины

Гінекологія – це дуже важлива галузь медицини, тому що жіноче здоров'я – тендітне і поводитися з ним потрібно акуратно. Саме тому по можливості у гінекологічній практиці використовується малоінвазивне хірургічне втручання. Висока швидкість лікування та мінімальна травматичність – ось дві основні причини, з яких гінекологи обирають це рішення.

Річ у тому, що традиційні методи проведення операцій часто, хоч і давали необхідний ефект, також були дуже травматичними.

Малоінвазивні операції у гінекології

Чим привабливі малоінвазивні операції у гінекології

У сучасній гінекології консультація гінеколога та малоінвазивні методики застосовуються дуже широко, оскільки вони пропонують пацієнткам нові можливості для позбавлення від неприємних захворювань.

Для проведення таких операцій використовується ендоскоп, який оснащений маніпулятором та камерою. він вводиться в тіло або через природні отвори в організмі, або через невеликі надрізи, а для того, щоб розширити органи. використовується інертний газ. Кровотеча при цьому мінімальна або її немає взагалі.

Пухлини та інші захворювання матки, ендометріоз та інші проблеми досить легко вирішуються малоінвазивними хірургічними процедурами.

Які малоінвазивні методики застосовуються при лікуванні гінекологічних захворювань

Їх декілька:

Також малоінвазивні методики використовуються для того, щоб робити інтимну контурну пластику. Це ефективна корекція інтимної зони. яка дозволяє зробити її привабливою. Все робиться просто і швидко, не потрібно лягати в стаціонар і робити загальну анестезію - втручання проводиться під місцевою.

Серед жінок також поширена така проблема, як головний біль чи нетримання сечі. Зазвичай це відбувається за фізичних навантажень. які використовують черевну порожнину. І малоінвазивна хірургія у гінекології дозволяє розв'язати цю проблему максимально комфортно для пацієнтки.

Таким чином, використовувати таке втручання можна в різних випадках, у тому числі складних і особливо складних.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет