• Google+

Найкращий адвокат у Вінниці

30 октября 2023 г. — Банки Украины

Якщо розглядати справжнього професіонала, то варто звернути увагу на Маліка Олександра Володимировича. Він є найкращим адвокатом на території Вінниці. Має дві вищі освіти, а також ступінь магістра права. Протягом шести років він працював у Вінницькому міському суді. Свій досвід роботи він почав з посади секретаря під час судового засідання і дійшов кар'єрними сходами до помічника судді. Тобто він чудово знає, як працює суд, які проблеми зустрічаються у громадян, а також інші нюанси за посиланням. З цієї причини він вирішив взяти на себе роль адвоката.

Спеціалізація адвоката

Малик Олександр Володимирович спеціалізується на суперечках у сім'ях, складнощі з приводу нерухомості, адміністративні суперечки, а також адміністративні порушення, суперечки з роботодавцем. Тобто вся його діяльність спрямована на те, щоби повністю вирішити будь-які суперечки на користь свого клієнта.

Протягом трьох років адвокат провів консультації, а також допоміг понад сім сотень абсолютно різних клієнтів.

адвокат Малік Олександр Володимирович

Чи варто довіряти?

Насамперед Малик Олександр Володимирович використовує досить простий, але дуже важливий принцип — клієнта треба насамперед зрозуміти, а вже потім зробити все, щоб допомогти йому. Завдяки дуже багатому досвіду роботи в суді він може дати точну оцінку ситуації, а також дати точний прогноз майбутнього рішення.

Фахівець справді дбає про кожного свого клієнта, повністю вивчає всі особливості та тонкощі суперечки, а також дає об'єктивну оцінку на ймовірність гарного результату. Він досить просто і лаконічно розповідає про варіанти вирішення проблем, а також допоможе вибрати саме той, який найбільше підходить. Окремо варто відзначити той факт, що адвокат не даватиме помилкової надії на перемогу. Якщо справа зовсім безнадійна, то про це буде сказано відразу.

Як проводиться консультація?

Почати співпрацю дійсно дуже легко та просто. Достатньо буде витратити кілька хвилин особистого часу і вже розпочнеться розгляд справи. Ось як виглядає порядок роботи:

Після цього можна розслабитись, адже тепер користувач знаходиться під серйозним захистом професійного адвоката. Необхідно обов'язково буде підготуватися перед візитом, надавши всю необхідну інформацію. У такий спосіб можна буде заощадити час на вивчення матеріалу.

Після виконаних дій, необхідно буде лише почекати остаточного результату та попередню оцінку. Адвокат супроводжуватиме свого клієнта на всіх етапах провадження справи. Таким чином, можна буде завжди отримувати максимально вигідну позицію під час судового засідання. Хороший результат не змусить довго чекати.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет