• Google+

ОТП Банк - надійність, підтверджена дією!

5 мая 2015 г. — ПАО «ОТП Банк»

Видання «Власний рахунок» підбило підсумки чергового «Рейтингу наднадійності банків», що визначається з метою виявити кращі банки для надійного зберігання вкладів. За результатами оцінки діяльності банків, АТ «ОТП Банк» посів 5-е місце.

При розрахунку рейтингу використовувався комплекс фінансових індикаторів, серед яких – показники капіталізації, активів, рентабельності, динаміка депозитних портфелів фізосіб і юросіб, можливість підтримки з боку держави та акціонерів, а також політичні ризики.

Так, не зважаючи на збитки ОТП Банку в 2014 році, понесені внаслідок об'єктивних економічних чинників, а також викликане збитками зменшення капіталу, ОТП Банк зміг посісти лідируючу позицію в рейтингу завдяки відмінним показникам динаміки активів і депозитів, можливості отримання реальної підтримки від європейської материнської компанії і відсутності політичних ризиків для діяльності банку.

«Наша головна мета – забезпечення стабільної діяльності банку для задоволення потреб наших клієнтів у якісному банківському сервісі і здійснення очікувань наших акціонерів. Більшість рейтингів просто відображають нашу націленість на результат. Але цього року нас чекає, як ніколи, складна робота для його досягнення», - зазначив Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, в 1-му кварталі 2015 року за загальним депозитним портфелем ОТП Банку зафіксований значний приріст на 2,6 млрд грн до 16,6 млрд грн. Загальний кредитний портфель банку збільшився на 2,8 млрд грн до 18,8 млрд грн, майже на 3 млрд грн перевищивши показник аналогічного періоду минулого року (15,9 млрд грн). Активи ОТП Банку за підсумками 1-го кварталу 2015 року склали 24,1 млрд грн.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет