• Google+

У тренді природні матеріали у природному вигляді

30 октября 2023 г. — Банки Украины

Іноді буває так, що в квартирі, в якій зовсім недавно зроблений дорогий ремонт, куплені шикарні модні меблі, все одно почуваєшся не дуже комфортно.

Те, що для затишку в будинку потрібно тепло і такі як тут якісні інженерні комунікації, розуміють практично всі. Але цього не завжди досить. Часом ми навіть не підозрюємо, що від речей, які перебувають у нашому оточенні, може залежати наш настрій та душевний стан. Адже кожна річ у квартирі має свою енергетику, і атмосфера спокою та доброзичливості в будинку залежить від того, наскільки господарям удалося створити в ньому затишок, вклавши в нього частинку своєї душі.

Природа завжди приваблювала людину, тому натуральні матеріали завжди актуальні в інтер'єрі. То який тренд сезону цього року в тому, які природні матеріали можна використовувати в будинку?

гіпсова лепніна

Камінь

Камінь - природний, дуже міцний і часто гарний матеріал. Невідшліфованим можна використовувати для грубої кладки в приміщенні. Нарізаним каменем плитами можуть бути оформлені цілі медіа-зони.

І хоч колони з каменю не будуть такими вишуканими, як гіпсовий декор від ErmitageDecor, що є найкращою студією ліпного декору та виробником гіпсової ліпнини, фасадного декору, 3D-панелей. Але для стилів шато, кантрі, для романського стилю камінь підходить навіть краще. Камінь добре поєднується з іншими екоматеріалами.

Дерево

Дерево є безперечним лідером. Воно широко застосовується у виробництві меблів, але не лише. Дерев'яні бруски можна використовувати для виготовлення панно в будинку. Ефектно виглядають елементи однакової форми та довжини, але різної товщини, що виступають один над одним.

Акуратно складені на підлозі, полицях або в нішах маленькі дровишки прикрасять зону біля каміна. А пучок із тонких гілок у вузькій прозорій вазі гармонійно виглядатиме на консолі чи комоді.

Один із самих безпрограшних варіантів у дизайні – дерев'яні балки. Вони підходять до будь-якого стилю, особливо кантрі. Стіни можна декорувати мінімально обробленим листям.

Вигадливі стовбури і гілки, створені самою природою, бувають такі органічні, що використовуються в незмінному вигляді, наприклад, для виготовлення стільниці або рами для дзеркала.

Шкіра

Шкіра в інтер'єрі переважно використовується в оббивці меблів. Але можна спробувати створювати із неї різні дрібні елементи декору.

гіпсова лепніна

Хутро

Хутро, як і шкіра, добре підійде для оббивки сидінь, чудово виглядає як покривала. А чудовою альтернативою йому може стати штучне хутро, з ще більшим спектром кольорів і візерунків.

Шкіри

Шкіри тварин добре підходять для оббивки сидінь. Вони добре виглядають у вигляді килимових покриттів. Західні дизайнери все частіше вдаються до декоративних імітацій шкір.

Дарунки моря

До дарів моря, придатним для інтер'єру варто віднести і черепашки, і корали, і морські зірки, і багато іншого. Для інтер'єру більше підходять експонати великих розмірів - у великій кімнаті дрібні мушлі часто стають непомітними. У вітальні місце дарів моря на полицях, нішах і навіть на столі. Ще гармонійніше вони будуть виглядати у ванній кімнаті. Можна спробувати декорувати ними дзеркало у ванній кімнаті.

Бамбук

Бамбук не росте в наших широтах, але дістати його завдання не складне. Бамбукові стволи у великій вазі додадуть приміщенню незабутній колорит. Все більш поширеними стають підлоги з бамбука. Особливо виглядають такі підлоги у глянці.

Оточуючи себе елементами з природного середовища, ви стаєте ближчими до природи. А це, безперечно, позначиться і на вашому самопочутті.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет