• Google+

УКРГАЗБАНК долучився до реалізації програми ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження «Тепла оселя»

7 мая 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

УКРГАЗБАНК розпочинає реалізацію програми «Тепла оселя» для здійснення заходів щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження. Програма розроблена для фізичних осіб та фізичних осіб-підприємців, яка передбачає часткову компенсацію витрат населення на заходи з енергоефективності.

Завдяки державній підтримці фізичні особи зможуть отримати відшкодування до 30% суми кредитних коштів, залучених на придбання котлів, енергоефективного обладнання та матеріалів. Виконавцем державної програми та розпорядником виділених на реалізацію коштів є Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.

«Реалізація програми «Тепла оселя» надасть можливість кожному мешканцю ефективно використовувати енергоресурси, а головне - істотно зменшити навантаження на сімейний бюджет, враховуючи суттєве підвищення комунальних платежів. Програмою передбачено надання кредитних коштів на заходи з утеплення як житлових будинків, так і квартир у багатоквартирних будинках. Ми цінуємо підтримку та допомогу держави у реалізації заходів з енергозбереження, які мають надзвичайне значення для населення та країни в цілому. У свою чергу як державний банк, ми плануємо досягти високих результатів у реалізації програм ефективного використання енергетичних ресурсів», - зазначила заступник Голови Правління УКРГАЗБАНКУ Олена Дмітрієва.

Термін кредитування становить від 1 до 3 років. Процентна ставка за кредитом – 25% річних. Максимальна сума кредиту – до 50 тис. грн.

Програма розроблена на виконання рішення, прийнятого 8 квітня 2015 року Кабінетом Міністрів України, щодо Державної програми стимулювання населення до впровадження енергоефективних заходів шляхом відшкодування частини суми кредиту.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет