• Google+

УКРГАЗБАНК підтримує розвиток студентського спорту

24 апреля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

УКРГАЗБАНК став офіційним партнером фінального матчу розіграшу Кубку м. Києва з міні-футболу серед студентських команд, який відбувся 23 квітня у приміщенні Центру фізичного виховання та спорту НТУУ «КПІ».

В напруженому поєдинку між командами Національного університету харчових технологій і Національного університету біоресурсів і природокористування України перемогу здобули гравці НУХТу з рахунком 8:3.

УКРГАЗБАНК системно підтримує популяризацію здорового способу життя серед молоді і сприяє залученню якомога більшої кількості молодих людей до занять фізичною культурою та спортом.

«Розвиток фізичної культури та спорту серед молоді є дуже важливим завданням, якщо ми хочемо виростити здорову і сильну націю. Тому УКРГАЗБАНК вирішив стати офіційним партнером Футбольної асоціації студентів м. Києва і підтримати проведення цього спортивного свята. Майбутнє держави залежить в тому числі від того, якою зростає її молодь, а ми, як державний банк, повинні сприяти, щоб вона зростала здоровою. Колектив УКРГАЗБАНКУ ставить собі за мету завжди досягати перемог на фінансовому полі, тому підтримує тих, хто прагне перемогти у спорті», - зазначив заступник Голови Правління УКРГАЗБАНКУ Олександр Дубровін.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет