• Google+

УКРГАЗБАНК реалізував програму «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок»

9 апреля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

УКРГАЗБАНК спільно з компанією Екстра Консалтинг та за підтримки USAID успішно реалізували програму «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок». Протягом всього навчання представники УКРГАЗБАНКУ брали активну участь у семінарах, ділилися особистим досвідом і знаннями з учасницями.

У програмі взяли участь 43 жінки - учасниці першого циклу навчання. Серед них - домогосподарки і випускниці ВНЗ, підприємці-початківці, державні службовці та переселенці зі сходу України. Перед початком навчання всі вони пройшли відбір на основі анкетування. Основними критеріями відбору були: висока мотивація і чітка мета участі в навчанні.

У рамках реалізації програми проведено навчання у вигляді шести безкоштовних семінарів: «Успішний «старт-ап» для нового покоління підприємців», «Доступ до фінансування для жінок-підприємців», «Збереження і збільшення капіталу», «Основи правової грамотності жінок-підприємців», «Фінансова грамотність для жінок-підприємців» та «Особиста ефективність і лідерство».

Учасниці програми отримали не тільки теоретичні знання, практичні навички та важливі поради для більш ефективної підприємницької діяльності, а й мотивацію до початку власної справи.

Програма запроваджена в Україні Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).


На фото представники УКРГАЗБАНКУ: Тетяна Святобог, начальник відділу підбору і навчання персоналу та Микола Ільїнов, начальник управління малого та середнього бізнесу.



Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет