• Google+

Виробництво преміум упаковки

14 декабря 2023 г. — Банки Украины

Якісна і красива упаковка не має значення, ніж якісний товар усередині неї. Для бізнесу якісна упаковка служить особою, це перше, що бачить клієнт, коли отримує своє замовлення. Безстороння упаковка може попередньо скласти негативне враження, яке вплине на враження від самого товару.

Виробництво преміум упаковки

Щоб бути впевненим, що клієнти точно залишаться у захваті від замовлених послуг чи товарів, потрібно подумати та над упаковкою. Компанія "Boxes.ua" займається виготовленням подарункових коробочок, а також подарункові коробки оптом для різних брендів. Кожна компанія зможе знайти оптимальний варіант для себе з уже готових рішень або розробити нове.

Переваги

Залежно від того, який бізнес веде ліент, йому будуть запропоновані певні варіанти упаковки, що відповідають вимогам його компанії та бренду. За потреби може бути розроблений індивідуальний проект нестандартних розмірів з використанням нетипових матеріалів.

“Boxes.ua” має цілу низку переваг:

Компанія використовує лише ті матеріали, які повністю відповідають міжнародним нормам та стандартам. Регулярне впровадження найновіших технологій та виробничих рішень дозволяє не тільки пропонувати замовникам унікальні рішення їхніх запитів, але й дбати про природу, що істотно скорочує розміри шкідливих викидів;

З яких матеріалів виготовляються коробки

У “Boxes.ua” є великий перелік матеріалів, з яких можуть бути виготовлені подарункові упаковки або брендові коробки. Вибір конкретного матеріалу безпосередньо залежить від запитів клієнта, а також рівня захисту товару, який потрібно забезпечити.

Основні матеріали:

Якісний щільний картон дозволяє створювати міцні та стійкі до пошкоджень та зминання коробки. Це гарантує добрий рівень захисту товарів, які будуть розташовані всередині. Крім того, поєднання відразу кількох видів картону, а також використання різної палітри кольорів дозволяє створити унікальні рішення, які виділятимуть бренд клієнта на полицях магазинів.

Компанія виготовляє кілька основних видів коробок:

До кожного клієнта підбирається індивідуальний підхід, що дозволяє створити продукт, який повністю відповідатиме баченню ідеальної упаковки для товарів його бренду. У компанії також існує система лояльності та знижок для постійних клієнтів.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет