• Google+

ПриватБанк роздає золото новим гравцям World of Tanks

2 июля 2015 г. — ПАО КБ «Приватбанк»

Клієнти ПриватБанку в разі оплати товарів і послуг в інтернет-магазинах або Приват24 зможуть отримати нові чудові подарунки. Для всіх, хто ще не грав у World of Tanks, після здійснення будь-якої оплати від 100 грн в Приват24 буде запропоновано інвайт-код з бонусом 500 одиниць золота, який стане доступним під час реєстрації в грі. Бонус допоможе отримати корисну перевагу в грі зі старту та ефективніше вести бій у всесвіті World of Tanks.

«Щодня через системи електронної комерції ПриватБанку – Приват24, LiqPay та API e-commerce – оплачують картками українських банків товари та послуги понад 700 000 українців, яким ми як заохочення за покупки даруємо знижки на послуги або продукцію» – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь.

Новий сервіс персоналізованих заохочень «Чугайстер», від творців LiqPay та Приват24, дозволив пропонувати покупцям персоналізовані знижки в разі оплати в інтернет-магазинах і Приват24. З появою цього сервісу продавці та мерчанти отримали унікальну можливість надати знижки на свої товари мільйонам активних користувачів платіжних карток.

Всесвіт World of Tanks чекає своїх героїв!

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет