• Google+

До об’єднаної банкоматної мережі Ощадбанку та банків-партнерів приєднався ПАТ «АКБ «КИЇВ»

1 февраля 2012 г. — ПАО "Ощадбанк"

Нещодавно об’єднана банкоматна мережа АТ „Ощадбанк” та банків-партнерів поповнилась банкоматами ПАТ «АКБ «КИЇВ».

Розширення мережі банкоматів відбувається в рамках стратегії розвитку роздрібного бізнесу Ощадбанку та покращення якості обслуговування клієнтів.

На сьогодні об’єднана банкоматна мережі Ощадбанку та банків-партнерів, що є однією з найпотужніших в Україні, нараховує понад 7 тисяч АТМ. Крім АКБ „КИЇВ”, банками-партнерами Ощадбанку є ПАТ „Дочірній банк Сбербанку Росії”, ПАТ „Енергобанк”, ВАТ „ВТБ банк”, ПАТ АБ „Укргазбанк”, ПАТ „УкрСиббанк”, АТ „Родовід Банк”, АКБ „Укрсоцбанк”, ПАТ „Укрексімбанк”, ПАТ «Терра Банк», ПАТ КБ „Надра банк”. Кількість банкоматів Ощадбанку на 01.01.2012 р. становила 1241.

Звертаємо увагу, що з 1 лютого 2012 р. клієнти АТ «Ощадбанк» зможуть знімати готівкові кошти за тарифами Ощадбанку в банкоматах усіх вищезгаданих банків – партнерів. Зняття готівки в банкоматах банків-партнерів для держателів зарплатних і студентських платіжних карток, емітованих Ощадбанком, безкоштовне.

„Ми зацікавлені не тільки в постійному підвищенні якості обслуговування, але й у розширенні доступності послуг, які надає банк. Тому банк буде постійно розширювати партнерські програми, вигідні для наших клієнтів. Діюча потужна мережа банкоматів дає держателям платіжних карток Ощадбанку можливість знімати готівку в зручний час і зручному для них місці”, - зазначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет