• Google+

КРЕДОБАНК впровадив акційний депозит «Форвард»

6 марта 2012 г. — ПАО «Кредобанк»

З 20 лютого КРЕДОБАНК пропонує клієнтам-фізичним особам новий депозитний продукт – гривневий депозит «Форвард». Його головна перевага – поєднання зростаючої відсоткової ставки та гнучких умов розміщення та зняття коштів.

– Депозит «Форвард» розроблений з урахувань потреб клієнтів, які прагнуть заробляти, але зважують на ризик втрати відсотків при достроковому розірванні депозиту. Тому, при достроковому розірвані депозиту «Форвард», вкладник зберігає нараховані відсотки за всі повні квартали знаходження коштів на рахунку, що є однією з основних переваг даного депозиту, – розповідає директор департаменту роздрібних клієнтів Орися Юзвишин. - Новий депозит гарантує стабільний дохід, що не пов’язаний із необхідністю дотримання повного строку знаходження коштів на вкладному рахунку. Для ряду клієнтів, які пам’ятають негативний досвід попередньої кризи, це може бути важливим критерієм при розміщенні тимчасово вільних коштів.

Депозит «Форвард» відкривається на строк 18 місяців, при цьому відсоткова ставка за ним зростає кожного кварталу впродовж зазначеного строку і досягає значення у 16% річних. Клієнти, які розмістять в банку даний депозит у визначеній сумі отримають від КРЕДОБАНКу футбольні подарунки. Окрім цього клієнт має можливість оформити кредитний ліміт на банківську платіжну картку під забезпечення вкладу. Крім цього додатково до відкриття депозиту «Форвард» клієнти КРЕДОБАНКу можуть скористатись послугами дистанційного управління рахунками – системою Інтернет-банкінгу «КredoDirect» та SMS-банкінгу «Моbinform».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет